АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО ЈАНУАРИ 2016 СО ДВОЈНО ПОГОЛЕМА ПРОДАЖБА НА СТАНОВИ ОД 2015

Адора инженеринг 2016-та година ја започна со 100 % поголем биланс на продажба на станови во јануари, што е двојно повеќе споредено со истиот месец минатата година. Големиот интерес на граѓаните за купување нов дом, за компанијата значи дека становите се потврдија како најдобра инвестиција. Остварената продажба во Адора инженеринг, наспроти одредени прогнози на пазарот на недвижности во Македонија, покажа дека купувачите го препознаваат и вреднуваат квалитетот на овој градежен бренд, кој постојано ги подигнува стандардите во високата градба. Двојно зголемената продажба на станови во првиот месец од 2016-та, кој за повеќето е финансиски најтежок во годината, во споредба со 2015-та, за Адора инженеринг е сигнал дека ќе се зголемува интересот за купување стабилни, квалитетни и економични станови во наредниот период и дека граѓаните сѐ повеќе одлучуваат слободните средства да ги вложуваат во недвижностите кои најдобро ги чуваат и оплодуваат нивните заштеди.

Adora Flatiron Skopje denski render

Архива