НОВОСТИ

НОВОСТИ

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА ПРВАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ИНВЕСТИЦИИ ВО НЕДВИЖНОСТИ ВО МАКЕДОНИЈА

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА ПРВАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ИНВЕСТИЦИИ ВО НЕДВИЖНОСТИ ВО МАКЕДОНИЈА

„На пазарот на недвижностите ќе останат само високите професионалци кои со искреност, посветеност и доверба се однесуваат кон купувачите и најиновативните компании чија цел е да изградат квалитетен дом за граѓаните, а не само да остварат профит“ – е клучната порака на проф. д-р Ванчо Чифлиганец што за иднината на недвижностите ја изнесе на форумот „Трендови, предизвици и можности за инвестиции во недвижности во Македонија“, на Првата конференција за инвестиции во недвижностите во Македонија, денес во Скопје. Пред учесниците на конференцијата, проф. д-р Чифлиганец ја истакна важноста на поволната бизнис клима во високоградбата  и градежниот сектор и приоритетот на Адора инженеринг да гради сеизмички стабилни градби, особено важно за време на земјотреси, со енергетска ефикасност А класа и домови со висок квалитет со примена на современите светски стандарди, како голем предизвик и сериозна одговорност за компанијата. На конференцијата што се одржа во организација на првата електронска аукција во Македонија Е-аукција.мк и Knowledge Center, со поддршка на Адора инженеринг беше заклучено дека пазарот на недвижности во Македонија е во поволен период со забележлив раст на побарувачката на станови, солидна понуда на станови и деловни објекти и релексирани услови за добивање банкарски кредити.

image-0-02-05-b301fd64d463c378dec2d6b6dd962e84169b6c0fef085f4f0157ec4e70248520-V

20161004_101758

image-0-02-05-a6c8592c12294961444ff26340fda61c989857e5cefcfc96f725c138def3cfae-V

20161004_101616

Адора

Поврзани вести

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИДНИНАТА ПОЧНУВА ДОМА

Извршната претседателка на Адора Бизнис Групацијата, д-р Драгана Чифлиганец е избрана за млада жена – бизнис херој, која успешно гради краиера – да биде пример

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Адора инженеринг во ТОП 200 – Успешна приказна од градежната индустрија

„Адора инженеринг, којашто го прослави својот 20ти роденден изминатата година, неуморно продолжува да работи и да постигнува нови успеси“- објави едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Најчитаните српски медиуми пишуваат за нашиот комплекс 21st Century Zlatibor

Воодушевени од неодамнешните објави на најпрестижните светски instagram профили за архитектура, ентериер и дизајн, кои низ текст и фотографии, во суперлатив го претставија новиот апарт

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Со акцијата „Во спомен на Биби“, Адора обезбеди преглед на дојка за сите свои вработени жени

Под мотото „Свесни сме“, Адора Бизнис Групацијата организирано се придружи на розовиот октомври, месецот посветен на подигнување на свеста кај жените, за заедничка борба против

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ