АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ЧЕСТИТКА ЗА 8-МИ СЕПТЕМВРИ – ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Адора инженеринг на сите граѓани на Македонија и на македонците во дијаспората, на државната и локалните власти, на своите вработени, купувачи, деловни партнери и соработници, им го честита националниот празник 8-ми Септември, Денот на македонската независност. На 24 годишнината од независноста на Република Македонија, менаџментот и тимот на Адора инженеринг порачуваат сите заедно низ работните и лични ангажмани да направиме сѐ за мирна, стабилна, напредна, економски помоќна, попросперитетна, европска Македонија, за добар живот на сите граѓани и за посреќна иднина на новите генерации.

Cestitka 8 sep 2015

Архива