НОВОСТИ

НОВОСТИ

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ЧЕСТИТКА ЗА 8-МИ СЕПТЕМВРИ – ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ЧЕСТИТКА ЗА 8-МИ СЕПТЕМВРИ – ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Адора инженеринг на сите граѓани на Македонија и на македонците во дијаспората, на државната и локалните власти, на своите вработени, купувачи, деловни партнери и соработници, им го честита националниот празник 8-ми Септември, Денот на македонската независност. На 24 годишнината од независноста на Република Македонија, менаџментот и тимот на Адора инженеринг порачуваат сите заедно низ работните и лични ангажмани да направиме сѐ за мирна, стабилна, напредна, економски помоќна, попросперитетна, европска Македонија, за добар живот на сите граѓани и за посреќна иднина на новите генерации. Cestitka 8 sep 2015

Адора

Поврзани вести

ПРЕД 10 ГОДИНИ ОСВЕТЕНА ЦРКВАТА СВ. ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО АЕРОДРОМ ЧИЈ КТИТОР Е ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

Пред десет години, на 14 јуни 2014, со голем црковно-народен собир беше осветен и свечено отворен православниот храм „Свети Јован Крстител“ во Општина Аеродром, кај

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ