Адора инженеринг со рекордно продадени 8 елитни станови за еден ден

Компанијата  Адора инженеринг која првата половина од 2015 ја бележи со значителен пораст на продажбата на станови, ќе го памети вчерашниот ден по рекордната бројка на 8 продадени елитни станбени единици за само еден ден. Вредниот менаџерски тим на овој градежен лидер, на чело со генералниот директор, проф. д-р Ванчо Чифлиганец, создава историја во македонското градежништво- висока градба, по изградбата и продажбата на елитните деловно-станбени објекти за кои заинтересираноста е се поголема. Кога се купува стан, купувачот секогаш го бара најдобриот производ на пазарот. Становите на Адора инженеринг освен што гарантираат квалитет и стабилност, тие се и енергетски ефикасни од високата А класа, што значи до 6 пати намалена потрошувачка на енергија за греење и ладење. Освен тоа секој станбен објект на Адора инженеринг е со модерни паркиралишта на две нивоа, а просторот околу нив е уреден и хортикултурно оплеменет. Оваа лето, купете стан во Скопје или Охрид и станете дел од големото семејство на Адора инженеринг, инвестирајќи во еко дом за Вас и вашите најмили, овозможувајќи долгорочно сигурно, економично и среќно домување за повеќе генерации.

Парк 1,2,3, Аеродром- Скопје DCIM101GOPROGOPR1773. Билјанини Извори- Охрид

Архива