АДОРА НА СИТЕ ДАМИ ИМ ГО ЧЕСТИТА 8-МИ МАРТ

Адора инженеринг на сите дами, вработени, купувачи, жени – деловни партнери и соработнички им го честита интернационалниот ден на жената 8-ми Март.
Празникот е вистински повод на сите дами, мајки, сопруги, колешки и пријателки да им честитаме на силата, храброста, посветеноста и добрите дела со кои тие оставаат силен печат во семејството, домот, средината каде што работат и во општеството во целина.
На 8-мо мартовскиот празник ја праќаме пораката сите заедно да се заложиме за рамноправен и достоинствен третман, што го заслужуваат сите жени!

Архива