АДОРА НА #AllWebMK

Во друштво на еминентни експерти за дигитален маркетинг од Европа и САД, стручњаците за односи со јавност и маркетинг во Адора инженеринг Нина Кепеска и Елисавета Кошевец, се усовршуваа за најновите трендови во on line комуникациите. Ефективни кампањи на најголемите социјални платформи facebook, instagram i snapchat, оптимизиран маркетинг, добри и лоши content-постови, стратегија, буџет и анализи на рекламирањето на социјалните медиуми, дисплеј огласувањето, мултимедиа, кросмедиа, трансмедиа и светските иновацвии во промоцијата на брендот се прашања кои го тресат современиот web маркетинг, чиј дел е Адора инженеринг.

 15133752_1156398001109812_1106724882_o

15134241_10154131232057406_1687768142_n

15069141_1367184046627827_8776296245507473202_o

20161118_104836

15167688_1367361763276722_8901181963494073902_o

15055664_1367687509910814_5245030576489981959_n

Архива