Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Архива промоции

28/04/2016

По повод големиот христијански празник Велигден, Адора инженеринг за своите купувачи обезбеди екстра поволни услови и цени за последните 3 станови во објектот Билјанини Извори во Охрид. Информации на 075 244 244 и ohrid@adora.com.mk. Прилика која не треба да се пропушти, за празнување на овој и многу други Велигдени во Балканскиот Ерусалим, во сопствен ЕКО ДОМ во првиот енергетски ефикасен станбен објект во Охрид, на идеална локација за одмор и релаксација!

Adora_Veligden_fb_ohrid