НОВОСТИ

НОВОСТИ

Голем интерес за станбената понуда на Адора инженеринг во Охрид преку проектот „Купи куќа, купи стан“

Голем интерес за станбената понуда на Адора инженеринг во Охрид преку проектот „Купи куќа, купи стан“

Со понудата на последните станови во атрактивниот објект Билјанини Извори, Адора инженеринг се претстави на второто гостување на караванот „Купи куќа, купи стан“ на министерството за финансии во Охрид. Во рамките на овој проект, поддржан од Адора инженеринг, граѓаните на Македонија кои ги исполнуваат условите, можат на исклучително поволен начин, со државни субвенции, да станат сопственици на квалитетен, безбеден, енергетски ефикасен стан во прочуените Билјанини Извори, во близина на центарот на Охрид, градските плажи и Националниот Парк Галичица, со одлични услови за живеење и релаксација. За проектот „Купи куќа, купи стан“,  за кој може да се аплицира до 31-ви декември годинава, забележителен интерес покажаа голем број охридски семејства, млади брачни парови и граѓани, кои можат под изразено поволни услови и цена, да купат некој од последните станови во резиденцијалниот објект Билјанини Извори на потврдениот градежен бренд Адора инженеринг во Охрид. Адора инженеринг со „Купи куќа, купи стан“ во Охрид DSC_0959 DSC_0944 Билјанини Извори- Охрид

Адора

Поврзани вести

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИДНИНАТА ПОЧНУВА ДОМА

Извршната претседателка на Адора Бизнис Групацијата, д-р Драгана Чифлиганец е избрана за млада жена – бизнис херој, која успешно гради краиера – да биде пример

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Адора инженеринг во ТОП 200 – Успешна приказна од градежната индустрија

„Адора инженеринг, којашто го прослави својот 20ти роденден изминатата година, неуморно продолжува да работи и да постигнува нови успеси“- објави едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ