ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ-ТЕЛЕВИЗОРИ ОД НОВОГОДИШНАТА ПРОМОЦИЈА

На купувачите на стан Наталија Јовановска и Дејан Петрушевски денес, на празникот Православна-Стара Нова Година, им беа доделени подароците смарт тв апарати, кои ги добија исполнувајќи ги условите од новогодишната промоција на Адора инженеринг. Подарувајќи им среќа и радост на семејствата Јовановски и Петрушевски, Адора инженеринг им честита на новиот дом и им посака среќно домување, бериќетно со убавини. И во Новата 2017-та година Адора инженеринг продолжува со традицијата на бројни изненадувања, подароци и награди за своите ценети купувачи, со што компанијата лидер во високоградбата им возвраќа за подарената доверба и лојалност.

1 2 3

Архива