НОВОСТИ

НОВОСТИ

ДОДЕЛЕНИ ДИПЛОМИ И СЕРТИФИКАТИ ПОДДРЖАНИ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И СЕМОС ЕДУКАЦИЈА

ДОДЕЛЕНИ ДИПЛОМИ И СЕРТИФИКАТИ ПОДДРЖАНИ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И СЕМОС ЕДУКАЦИЈА

Денеска, во просториите на Семос Едукација се доделија дипломи за успешно завршена Autodesk обука и  меѓународно признаени ACU сертификати.

Преку организирањето бесплатна Autocad обука и подготвителна обука за полагање ACU испити, Адора инженеринг заедно со Семос Едукација се придружија на глобалната кампања на Autodesk, за сертификација на знаењата на студентите и едукаторите од повеќе Универзитети во Македонија.  Во текот на летото, професорите и студентите следеа бесплатна подготвителна Autodesk обука поддржана од Семос Едукација, а најдобрите 12 слушатели добија можност бесплатно да полагаат ACU испити, поддржани од Адора инженеринг. Учеството во оваа кампања е дел од општествено одговорните активности на овој градежен бренд и поддршката што за образованието и науката во Македонија ја дава Фондацијата проф. д-р Ванчо Чифлиганец.

DSC_0406 DSC_0414 DSC_0416 DSC_0418 DSC_0439

Адора

Поврзани вести

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИДНИНАТА ПОЧНУВА ДОМА

Извршната претседателка на Адора Бизнис Групацијата, д-р Драгана Чифлиганец е избрана за млада жена – бизнис херој, која успешно гради краиера – да биде пример

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Адора инженеринг во ТОП 200 – Успешна приказна од градежната индустрија

„Адора инженеринг, којашто го прослави својот 20ти роденден изминатата година, неуморно продолжува да работи и да постигнува нови успеси“- објави едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Најчитаните српски медиуми пишуваат за нашиот комплекс 21st Century Zlatibor

Воодушевени од неодамнешните објави на најпрестижните светски instagram профили за архитектура, ентериер и дизајн, кои низ текст и фотографии, во суперлатив го претставија новиот апарт

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Со акцијата „Во спомен на Биби“, Адора обезбеди преглед на дојка за сите свои вработени жени

Под мотото „Свесни сме“, Адора Бизнис Групацијата организирано се придружи на розовиот октомври, месецот посветен на подигнување на свеста кај жените, за заедничка борба против

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ