НОВОСТИ

НОВОСТИ

ЗАКУПETE БИЛБОРД ЗА РЕКЛАМА ВО СРЦЕТО НА СКОПЈЕ КАЈ ОБЈЕКТОТ АДОРА FLATIRON

ЗАКУПETE БИЛБОРД ЗА РЕКЛАМА ВО СРЦЕТО НА СКОПЈЕ КАЈ ОБЈЕКТОТ АДОРА FLATIRON

Се издава под закуп светлечки билборд на атрактивна и доста фрекфентна локација во урбаното срце на Скопје, веднаш до новиот препознатлив симбол на метрополата, маркантниот станбено-деловен комплекс Адора Flatiron.
Билбордот со димензии 4 Х 2 метри, е лоциран на пешачкиот дел до булеварот „Борис Трајковски“ бр. 1, каде се вкрстуваат патиштата кои водат кон сите страни на Скопје и минуваат низ централната зона, на границата меѓу општините Центар и Кисела Вода.
Билбордот кај комплексот Адора Flatiron Скопје, кој е осветлен во ноќните часови, е иделано место за поставување на реклами од секаков вид. Атрактивната локација и динамична инфраструктура со голем број жители, посетители, возила и пешаци е гаранција за добри ефекти од рекламирањето и за постигнување успех во бизнисот и други презентирани дејности.
За повеќе информации и за договор за цената и за другите услови за рекламирање на светлечкиот билборд кај Адора Flatiron, контакт телефон: 078 240 437.

Адора

Поврзани вести

МЛАДИТЕ НАТПРЕВАРУВАЧИ НА КБК АДОРА СО 5 – ЗЛАТНИ СРЕБРЕНИ И БРОНЗЕНИ МЕДАЉИ НА SERBIA OPEN WAKO EUROPEAN CUP

Младите талентирани кик боксери од КБК Адора, минатиот викенд остварија одлични резултати на Serbia Open, WAKO European Cup ranking tournament. Од турнирот во Белград, тие

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

СЛОБОДАН ИВЧЕСКИ НАШИОТ СЕНИОР МОТО КРОС ШАМПИОН СО ПОДДРШКА НА АДОРА ТРИУМФИРАШЕ НА СТАРТОТ НА СЕЗОНАТА 2023

Слободан Ивчески Цобо, државниот мото крос MX Сениор шампион, освои две први места натпреварувајќи се на првиот отворен Македонски шампионат со кој мото крос сезоната

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ЧЕСТИТКИ ОД АДОРА ЗА ВРВНОТО ПРИЗНАНИЕ НА КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА „НАЈДОБРА БАНКА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2023“

Компанијата Адора инженеринг, како еден од значајните поединечни акционери и квалификуван акционер во Комерцијална банка АД Скопје, на сите вработени, на целиот менаџерски тим и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

АНТОНИО ДАМЈАНОВСКИ НАШИОТ НАЈУСПЕШЕН МЛАД МОТО КРОС ТАЛЕНТ СО НАТАМОШНА ПОДДРШКА НА АДОРА ЈА СТАРТУВА НОВАТА СЕЗОНА

Со трка на отворениот македонски шампионат во недела во Гевгелија, нашата Адора Атлета Антонио Дамјановски, најталентираниот, најмлад и најуспешен мото крос возач во Македонија, ја

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ