ЗА ВРЕМЕ НА КРИЗАТА СО КОРОНАВИРУС ИНТЕНЗИВИРАЈТЕ ЈА ЕЛЕКТРОНСКАТА КОМУНИКАЦИЈА СО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Со цел да им овозможи непречена комуникација и постојана достапност на клиентите, купувачите, соработниците и пријателите на компанијата, почитувајќи ги препораките на Владата на Македонија за време на кризата со коронавирусот, Адора инженеринг ги поканува сите заинтересирани максимално да ги користат корпоративните електронски комуникациски канали во современата дигитална ера.
Заинтересираните за нашата понуда на недвижности, станови, деловни простории и паркиралишта и купувачите кои имаат потреба од услуги или информации во врска со купената недвижност, нека се обратат во секторот за продажба и недвижности на телефоните: 02 5 215 21 5, 078 240 354, 072 204 024, 078 240 229, со можност и за viber комуникација и на e-mail: prodazba@adora.com.mk . Со администрацијата на Адора инженеринг контактиратеје на тел: 02 30 93 200 и на e-mail: office@adora.com.mk и info@adora.com.mk . За технички прашања пишете ни e-mail на: adoraing@adora.com.mk , за прашања од финансиската природа e-mail: analitika@adora.com.mk и finansii@adora.com.mk , за комерцијални прашања e-mail: trade@adora.com.mk , Проектантско ( архитектонско ) биро e-mail: proekti@adora.com.mk , сервисна служба e-mail: servis@adora.com.mk , ИКТ сектор e-mail: it@adora.com.mk , односи со јавноста и маркетинг e-mail: pr@adora.com.mk и marketing@adora.com.mk .
Во секое време може да не следете на интернет и да ни пишете на социјалните медиуми на Адора инженеринг: facebook, instagram и linkedin, а сите информации се достапни на веб страницата: www.adora.com.mk , на македонски и англиски јазик.
Градежната компанија Адора инженеринг во организацијата на работата и во релациите со клиентите и соработниците, ги почитува сите мерки, одлуки и препораки на Владата на Македонија, државните инстанци и кризни тела за спречување на ширењето и за подобро справување со опасностите од коронавирусот и за поефикасно надминување на предизвиците со оваа здравствена и економска криза.

Архива