НОВОСТИ

НОВОСТИ

ИЛИЈА ИЛИЕВ Е НОВ ТЕХНИЧКИ ДИРЕКТОР НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

ИЛИЈА ИЛИЕВ Е НОВ ТЕХНИЧКИ ДИРЕКТОР НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Илија Илиев, дипломиран машински инженер со 12 годишно работно искуство, е новиот технички директор на градежната компанија Адора инженеринг.

Илија Илиев, десна рака на генералниот директор на Адора инженеринг проф. д-р Ванчо Чифлиганец и неговото семејство, е врвен професионалец, потврден стручњак во градежната област, со досегашни успешни ангажмани на капитални објекти во Македонија и Србија. Покрај професионалните квалитети, Илиев е и личност од доверба, со високи човечки вредности, чии корени потекнуваат од Раклиш-Радовиш, што за топ менаџментот е гаранција плус, дека оваа македонска градителска приказна ќе биде успешна и во иднина.

„Ти благодарам Илија за досегашната посветеност во работата и ти посакувам и натаму да бидеш истиот како што си веќе 12 години, работејќи во Адора инженеринг. Во оваа прилика, му изразувам благодарност на Љупчо Ивановски, кој замина во пензија по 18 годишно успешното обавување на функцијата технички директор на Адора“. – порача првиот човек на Адора Бизнис Групацијата проф. д-р. Ванчо Чифлиганец на свеченото испраќање, упатувајќи здравица за среќа, здравје и натамошни успеси на Љупчо Ивановски, Илија Илиев и на сите вработени во Адора.

Адора

Поврзани вести

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИДНИНАТА ПОЧНУВА ДОМА

Извршната претседателка на Адора Бизнис Групацијата, д-р Драгана Чифлиганец е избрана за млада жена – бизнис херој, која успешно гради краиера – да биде пример

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Адора инженеринг во ТОП 200 – Успешна приказна од градежната индустрија

„Адора инженеринг, којашто го прослави својот 20ти роденден изминатата година, неуморно продолжува да работи и да постигнува нови успеси“- објави едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Најчитаните српски медиуми пишуваат за нашиот комплекс 21st Century Zlatibor

Воодушевени од неодамнешните објави на најпрестижните светски instagram профили за архитектура, ентериер и дизајн, кои низ текст и фотографии, во суперлатив го претставија новиот апарт

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Со акцијата „Во спомен на Биби“, Адора обезбеди преглед на дојка за сите свои вработени жени

Под мотото „Свесни сме“, Адора Бизнис Групацијата организирано се придружи на розовиот октомври, месецот посветен на подигнување на свеста кај жените, за заедничка борба против

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Адора со хотелот на Златибор се најде на најпрестижните блогови за архитектура и дизајн во светот

„21st Century Zlatibor е уникатен кондо хотел лоциран во прекрасниот Златибор, во срцето на српските планини. Изграден од регионално реномираната Адора Бизнис Групација, тој е

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ