Интервју за Капитал со генералниот директор на Адора инженеринг, проф. д-р Ванчо Чифлиганец

 

 

Прочитајте го ексклузивното интервју со проф. д-р Ванчо Чифлиганец, генерален директор на Адора инженеринг, каде што тој одговара на прашања повразни со храбрите инвестиции и градење во оваа тешко време. Дознајте повеќе за станбените објекти во општина Аеродром и најновиот елитен станбено-деловен комплекс Адора Flatiron што се гради во општина Кисела Вода во Скопје.

Intervju so prof. d-r Vano Chifliganec_Page_1

Intervju so prof. d-r Vano Chifliganec_Page_2Intervju so prof. d-r Vano Chifliganec_Page_3Intervju so prof. d-r Vano Chifliganec_Page_4

https://cloud.acrobat.com/file/8a03fda0-142b-45b0-aec9-0fe539dfc431

Архива