Купете апартман во 21st Century Zlatibor и освојте патување на Куба за две особи

Adora Business Group ја продолжува долгогодишната традиција, нашите купувачи со новиот купен стан, секогаш да добијат нешто повеќе!

Овојпат, компанијата одлучи да ги израдува сите купувачи на инвестициските апартмани во нашиот најнов хотелско-резиденцијален комплекс 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellnes by Adora, со егзотично патување на Куба, итоа за две особи.

Повод за овој вреден подарок, покрај традицијата е и атмосферата на новогодишно-божиќните празници и меѓусебното дарување на внимание и почит. Затоа, акцијата трае од 25.12.2021, до крајот на празничната еуфорија, 15.01.2022, вклучувајќи ја и Православната Нова Година.

Посетите го прекрасниот Златибор и нашиот премиум објект во периодот на акцијата, израдувајте се себеси и Вам драга особа, со планински хедонизам и кубански туризам!

Посетете ги нашите канцеларии во Скопје и Златибор и закажете разгледување на објектот.

Архива