НОВОСТИ

НОВОСТИ

НОВИОТ ДОМ ЗА ТРАЈКОВИ ВО ДЕДИНО-ДОНАЦИЈА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ Е ПРВИОТ ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН СТАНБЕН ОБЈЕКТ А-КЛАСА ВО КОНЧЕ И РАДОВИШ СО ВРВНА СЕИЗМИЧКА СТАБИЛНОСТ

НОВИОТ ДОМ ЗА ТРАЈКОВИ ВО ДЕДИНО-ДОНАЦИЈА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ Е ПРВИОТ ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН СТАНБЕН ОБЈЕКТ А-КЛАСА ВО КОНЧЕ И РАДОВИШ СО ВРВНА СЕИЗМИЧКА СТАБИЛНОСТ

Интензивно напредува изградбата на новиот дом што Адора инженеринг и фондацијата проф. д-р Ванчо Чифлиганец го подигнуваат како донација за семејството Трајкови во радовишкото село Дедино, на местото каде во декември минатата година во пепел се претвори семејната куќа што изгоре целосно во пожар. „Новата куќа на Трајкови ја градиме со највисоко ниво на цврстина, сеизмичка стабилност и квалитет и таа ќе биде првиот станбен објект со високата А енергетска класа во општините Конче и Радовиш. Сакаме по несреќата со пожарот, ова семејство да има сигурен и квалитетен дом, каде во спокој и без грижа ќе ги поминат пензионерските години од животот“, порача проф. д-р Ванчо Чифлиганец, при неодамнешната посета на Дедино кој очекува новата куќа да биде готова во летниот период и да им биде предадена на Ивана и Јован Трајкови. image-0-02-05-9d10bb78dde60dfd0faee2956768e2efcd0c5239d9ddbb5a78611592440678ed-Vimage-0-02-05-134aa478b9307d7c1e121c3b44c5e82b504d0614ba6223fe7c71ea367e66f11e-Vimage-0-02-05-11fac5de9493f5bcd4976e95d878f51f17a1641c0801bc0043350b22ae7a9a6d-Vizbrana                                                                                                                  

Адора

Поврзани вести

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИДНИНАТА ПОЧНУВА ДОМА

Извршната претседателка на Адора Бизнис Групацијата, д-р Драгана Чифлиганец е избрана за млада жена – бизнис херој, која успешно гради краиера – да биде пример

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Адора инженеринг во ТОП 200 – Успешна приказна од градежната индустрија

„Адора инженеринг, којашто го прослави својот 20ти роденден изминатата година, неуморно продолжува да работи и да постигнува нови успеси“- објави едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Најчитаните српски медиуми пишуваат за нашиот комплекс 21st Century Zlatibor

Воодушевени од неодамнешните објави на најпрестижните светски instagram профили за архитектура, ентериер и дизајн, кои низ текст и фотографии, во суперлатив го претставија новиот апарт

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Со акцијата „Во спомен на Биби“, Адора обезбеди преглед на дојка за сите свои вработени жени

Под мотото „Свесни сме“, Адора Бизнис Групацијата организирано се придружи на розовиот октомври, месецот посветен на подигнување на свеста кај жените, за заедничка борба против

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ