Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Архива промоции

15/05/2015

По повод 15-ти мај, светскиот ден на семејството, Адора инженеринг организира специјална промоција за семејствата кои ќе купат нов дом од овој потврден градежен бренд. Во знак на поддршка на семејството како основна клетка на општеството, Адора инженеринг за сите семејства кои ќе купат и уплатат стан во нашата компанија од 15 до 23 мај, обезбеди кујнски апарат за новото домаќинство. Со изградба на безбедните, квалитетни и економични домови, со внимание и грижа за купувачите, даваме придонес за создавање топло и среќно семејно катче, исполнето со хармонија и љубов. Не пропуштајте ја можноста со новиот дом, да добиете интересен подарок за семејството. Ве очекуваме да се јавите во нашата компанија на тел: 02 5 215 215 и 078 240 354.

Promocija-semejstvo-FB-slika