ТРАДИЦИОНАЛНА ВАСИЛИЧАРСКА ПИТА СО ПАРИЧКА ВО АДОРА

Традицијата продолжи и во 2020, се кршеше питата со паричка во Адора инженеринг. Многу среќа и бериќет за компанијата, каде падна паричката.
Најсреќни добитници на наградите од Василичарската лотарија беа: главниот архитект Ванчо Ѓеорѓиевски, раководител на Проектантското биро и менаџерите за недвижности и продажба Катерина Коршул и Наташа Попова.
Нека е со среќа и за многу години Православната – Стара Нова Година и Свети Василиј Велики. Весели јануарски празници, според православните христијански обичаи. За убава, здрава, среќна, успешна и плодна Нова Година. Традиција долга 18 години – Адора инженеринг.

Архива