ЧЕСТИТКА ЗА ВЕЛИГДЕН ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ-ХРИСТОС ВОСКРЕСНА!

Адора инженеринг на сите христијани, православни и католици, поглаварите на верските заедници и граѓани на Македонија, деловни партнери, купувачи и пријатели на компанијата, им го честита празникот на Христовото воскресение, Велигден. Во духот на празникот над празниците со кој се слави победата на животот над смртта, следејќи го примерот на Христа за надминување на сите предизвици и искушенија, Велигден нека донесе чиста христијанска љубов, мир, трпение, радост, хуманост, солидарност и заеднича сплотеност, за хармонија, просперитет, подобар и посреќен живот на сите граѓани во Македонија.

Менаџментот на Адора инженеринг им го честита Велигден на своите вработени, христијанските верници со желби за убави празнични денови со семејството и верба за уште поголеми тимски успеси, реализирани проекти и добри резултати, кои ќе ја одбележат 2017-та година и 15 годишниот јубилеј на градежната  компанија.

ХРИСТОС ВОСКРЕСНА, ЗА МНОГУ ГОДИНИ ВЕЛИГДЕН!

cestitka-za-veligden-2017-od-adora

 

Архива