ЧЕСТИТКА ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА ПРАЗНИКОТ НА ТРУДОТ ПРВИ МАЈ

Адора инженеринг им го честита 1-ви Мај, меѓународниот празник на трудот на сите работници, со заложба и надеж за подобра економска благососотојба во Македонија. Потсетувајќи на историската димензија на празникот, кога пред 131 година на штрајк во Чикаго работниците побарале осумчасовен работен ден, порачуваме дека сите работници имаат право на адекватен третман и услови за работа, вреднување според трудот и поддршка на развојот, за личен просперитет, напредок на економскиот субјект и пошироката заедница, принципи кои ги почитува и практикува Адора инженеринг за своите вработени.

cestitka-1-maj-2017

Архива