Cestitka za Ilinden 2016 od Adora inzenering

Честитка од Адора инженеринг, по повод националниот празник Илинден

Адора инженеринг им го честита националниот празник Илинден на сите граѓани на Македонија, вработени, купувачи и деловни партнери.

Одбележувајќи 113 години од Илинденското востание и 72 години од Првото заседание на АСНОМ, им оддаваме почит на сите херои, борци и револуционери кои го вградија својот живот во темелите на слободна и независна Македонија. Големиот празник 2-ри август, Илинден е вечна инспирација и за нас, современите генерации македонци да изградиме економски моќна, стабилна, достоинствена и меѓународно почитувана држава, негувајќи ги историјата, културата и традициите на македонскиот народ и сите етникуми во Република Македонија.  

Cestitka za Ilinden 2016 od Adora inzenering

Архива