Честит интернационалниот ден на жената 8-ми март

Жената стои, како капија, на излезот и на влезот во овој свет“- Иво Андриќ.

Со историското мото „Леб и рози“ од 1908-мата и со актуелнaта премиса за борба за „Родова еднаквост“, жените, силни, неопходни и достоинствени, треба да бидат сакани и почитувани секој ден!

Драги дами, Адора Бизнис Групација Ви го честита интернационалниот ден на жената 8-ми март, посакувајќи Ви да бидете среќни, исполнети со внимение и љубов сите денови во годината!

Архива