Veligden-2015_3

ЧЕСТИТ И ЗА МНОГУ ГОДИНИ ВЕЛИГДЕН. ХРИСТОС ВОСКРЕСНА, НАВИСТИНА ВОСКРЕСНА!

По повод Велигден, Адора инженеринг упатува честитка со поздравот Христос воскресна, навистина воскресна, до сите граѓани од православна вероисповед, МПЦ, претставници на институциите, деловни парнери и свои купувачи. Големиот празник на Христовото воскресение, како симбол на нов почеток и вечен живот, нека донесе многу здравје, љубов, мир, радост и благосостојба во сите православни домови, со верба и надеж за посреќна и посветла иднина. Сплотени, во добар соживот со сите граѓани на Македонија, без разлика на етничката и религиска припадност, заедно да ги славиме убавите празници. Честит Велигден!

Veligden-2015_3

Архива