ЧЕСТИТ ПРВИ МАЈ – МЕЃУНАРОДНИОТ ПРАЗНИК НА ТРУДОТ

Адора инженеринг на сите работници им го честита 1-ви Мај, меѓународниот ден на трудот со заложба за унапредување на правата и статусот на работниците
Во услови на здравствена и економска криза, на овој посебен Првомајски празник, посакуваме да се зачуваат што повеќе работни места, да се отворат нови можности за работа и сите заедно, со труд и посветеност да се избориме за подобар стандард, за подобар живот и за посветла иднина на работниците.

Архива