ЧЕСТИТ 8-МИ СЕПТЕМВРИ, 25 ГОДИНИ НЕЗАВИСНОСТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Нека ни е честит и вечен Денот на независноста на Република Македонија 8-ми Септември, кога пред 25 години граѓаните на референдум се изјаснија за независност. На овој ден во 1991-ва првиот претседател на Македонија Киро Глигоров на сите граѓани им ја честита слободна, суверена и самостојна Македонија, а ние сме одговорни пред идните генерации да ја сочуваме слободата, мирот и независноста и да сториме сѐ за попросперитетен живот во нашата татковина.

Адора инженеринг им го честита денот на независноста на државниот врв, на сите граѓани, на своите вработени, купувачи, деловни партнери и сите пријатели на компанијата.

Macedonia vs Spain

 

Архива