ЧЕСТИТ 8-МИ СЕПТЕМВРИ & 30 ГОДИНИ НАЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА

Јубилеот 30 години независност, е повод да им оддадеме почит на сите кои со своите дела се вградиле во темелите на самостојна, суверена, независна Македонија и да направиме се ние и идните генерации да сме горди на татковината, но и таа на нас.
Нека ни е честит и за многу години празникот на независноста, нека ни е вековита, силна, самостојна и посреќна нашата убава Македонија!

Архива