ЧЕСТИТКА 23-ТИ ОКТОМВРИ-ДЕНОТ НА МАКЕДОНСКАТА РЕВОЛУЦИОНЕРНА БОРБА

Адора Инженеринг на државниот врв и на сите граѓани на Македонија им го честита државниот празник 23-ти Октомври, Денот на македонската револуционерна борба. На 121 годишнина од формирањето на македонската револуционерна организација и почетокот на организираната борба на македонскиот народ за слобода и создавање на своја држава, да им оддадеме почит и благодарност на сите кои се вградиле во создавањето на слободна и независна Македонија и заедно сплотени, да продолжиме по патот на развојот и напредокот, градејќи модерно и просперитетно општество.

Архива