АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И ШПАРКАСЕ БАНКА ВИКЕНДОВ НА „КУБА ЛИБРЕ“ ГО ПРОМОВИРАА ПОВОЛНИОТ СЕМЕЕН СТАНБЕН КРЕДИТ ЗА КУПУВАЊЕ СТАН ВО ОХРИД СО „0“ ТРОШОЦИ ЗА ОДОБРУВАЊЕ И БЕЗ НОТАРСКИ ТРОШОЦИ

Викендов во Охрид, во рамките на акцијата „На кафе со Шпаркасе Банка“, пред посетителите на популарната плажа „Куба Либре“, беше промовиран поволниот семеен станбен кредит на Адора Инженеринг и Шпаркасе Банка, со кој без плаќање трошоци за одобрување и без нотарски трошоци, до 30-ти септември годинава, граѓаните можат да купат стан во објектот „Билјанини Извори“ во Охрид.  Ова е убава можност, преку специјални поволности и со намалени трошоци, граѓаните да станат сопственици на висококвалитетен, стабилен, еко дом, со европски квалитет, кој штеди енергија и пари во репрезентативниот станбен објект на атрактивна локација кај Билјанините Извори во Охрид. Елитните станови, во кои нема потреба од клима уред до 37 ˚С во летниот период, лоцирани на само 15-тина минути пеш од центарот на Охрид, до езерските плажи, во пазувите на  планината Галичица кои се вклопени во владиниот проект „Купи куќа, купи стан“, можат да се купат и со само 15 % учество за станбен кредит на Адора Инженеринг и Комерцијална Банка, на купувачите до 1-ви септември им носат гратис крстарење низ Медитеранот и Ибица, овозможуваат купување гаража по половина цена и влегуваат во наградната игра за добивање автомобил ПОЛО на извлекувањето на крајот од 2014-та.

Промоција на семејниот станбен кредит за купување елитен стан во Охрид со Адора Инженеринг и Шпаркасе Банка  

 

 

 

Архива