„АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ“-СКОПЈЕ-ПРВА ГРАДЕЖНА КОМПАНИЈА ПО УСПЕХ И НА 12-ТО МЕСТО МЕЃУ НАЈУСПЕШНИТЕ ФИРМИ ВО МАКЕДОНИЈА

„Адора Инженеринг“, по повод првото-лидерско место меѓу градежните компании од високата градба во 2012 година во Македонија и 12-та позиција како најуспешна компанија, според најновиот извештај на Централниот Регистар на Р. М., за Првомајските и Велигденски празници нуди специјална понуда со поволни цени и услови за купувачите. За само една година, од 2011 досега, според економските резултати од работењето, компанијата бележи скок за 8 места нагоре на ранг листата на најуспешните македонски претпријатија. „Адора Инженеринг“ која постои повеќе од една деценија и е меѓу првите најбрзорастечки компании во Македонија, годинава гради осум висококвалитетни станбено-деловни објекти со енергетски ефикасни домови во општина Аеродром-Скопје, современ Деловен центар и црквата „Свети Јован Крстител“.

Архива