ЧЕСТИТКА И БЛАГОДАРНОСТ ЗА СИТЕ ВРАБОТЕНИ ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА ЕВРОПСКА НАГРАДА ЗА КВАЛИТЕТ ВО ПАРИЗ-ФРАНЦИЈА-2014

По повод најновото високо интернационално признание, европската награда за квалитет што Адора Инженеринг деновиве ја доби во Париз, Франција од Клубот на водечките бизнис и трговски лидери во светот, генералниот менаџер, проф. д-р Ванчо Чифлиганец упати честитка до сите вработени и благодарност за добрата соработка и придонесот што континуирано, со години, го дава целиот тим вработени, меѓу кои се и тие кои повеќе од една деценија работат во компанијата. Третата интернационална награда што ја доби Адора Инженеринг во Париз, по наградите во Мадрид и Виена и единаесетте национални признанија, што се заслуга на посветената работа на сите вработени во компанијата и визионерството на стручниот тим, претставуваат голем мотив и обврска  Адора Инженеринг да продолжи успешно да се развива и во иднина, во духот на светски препознатливите вредности, како и да ги надмине слабостите, со цел на пазарот на недвижности да понуди најдобар квалитет по меѓунарните стандарди.

Ген дир. проф. д-р Ванчо Чифлиганец и тимот на Адора Инженеринг со Интернационалната европска награда за квалитет, Париз, Франција, 2014

Вработените во Адора Инженеринг на прослава на 11 годишнината во Александар Палас-Скопје

Тимот архитекти во проектантското биро на Адора Инженеринг

Вредните градители на Адора Инженеринг

 

Архива