ЗА 8-МИ СЕПТЕМВРИ-ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА, ПРОМОТИВНА НЕДЕЛА СО ПОВОЛНОСТИ ЗА КУПУВАЧИТЕ ВО АДОРА

По повод државниот празник 8-ми септември, Денот на независноста на Република Македонија, „Адора Инженеринг“ организира промотивна недела за своите купувачи. Сите кои во овој предиот ќе купат елитен стан од компанијата во Скопје и Охрид, ќе добијат специјални-промотивни цени со низа поволности, а ќе има и изненадувања за купувачите. Со оваа празнична акција, „Адора  Инженеринг“ продолжува со традицијата преку пригодни промоции, да го дели успехот од работата со купувачите, кои довербата за избор на стан ја даваат на градежниот лидер и единствениот градежен супербренд во Македонија.

 

 

 

Архива