Cestit_Bozik_Merry_Christmas

ЧЕСТИТ БОЖИЌ ЗА ГРАЃАНИТЕ КОИ ДЕНЕС ГО СЛАВАТ ПРАЗНИКОТ НА ХРИСТОВОТО РАЃАЊЕ

Адора инженеринг им го честита големиот празник Божиќ на сите христијани, деловни партнери, купувачи и граѓани кои го слават Христовото раѓање според Грегоријанскиот календар.

Нека прославата на Божиќ биде во знакот на Божјата љубов, милост, радост, надеж, простување, толеранција, почитување на различностите во општеството, за мир, среќа, благосостојба и севкупен напредок на Македонија.

Архива