АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ИМ ГО ЧЕСТИТА РАМАЗАН БАЈРАМ НА ИСЛАМСКИТЕ ВЕРНИЦИ ВО МАКЕДОНИЈА

 „Адора Инженеринг“ на сите припадници на муслиманската вероисповед во Македонија, на своите вработени, купувачи, деловни партнери,  соработници и на  Исламската верска заедница им го честита најсветиот исламски празник Рамазан-бајрам. Посакувајќи им на муслиманите празникот да го минат во мир, здравје, спокојство и благосостојба со најблиските, од компанијата порачуваат богатството на различни култури и религии да биде позитивен пример на взаемна почит, меѓуетничка и меѓурелигиска соработка, добар соживот, цврсти мостови на пријателство и духовен мир на сите граѓани за просперитет на Македонија.

Архива