Cestitka_Ramazan_Bajram_web_2014

ЧЕСТИТКА ЗА РАМАЗАН БАЈРАМ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Адора Инженеринг на сите припадиници на исламската вероисповед им го честита големиот верски празник Рамазан Бајрам. Најсветиот месец за муслиманите, нека донесе убави Бајрамски празнувања, исполнети со здравје, мир, слога, солидарност, толеранција, взаемна почит, убави мисли и добри дела. Нека овој Рамазан Бајрам мине со убаво празнување, според вековните традиции и муслимански обичаи на муслиманите заедно со припадниците на другите етникуми во Македонија, за уште подобар соживот, посветла и поперспективна иднина на Македонија.

Архива