IMG_0123

БЛАГОДАРНОСТ ОД ЦРВЕН КРСТ НА ГРАД СКОПЈЕ ЗА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Во знак на добрата соработка во реализација на заеднички проекти, д-р Драгана Чифлиганец, изв. дир. на Адора инженеринг доби благодарница од Црвениот крст на Град Скопје на предновогодишната вечер во Чикаго клубот во Скопје, кога им беа поделени благодарници на сите партнери во хуманитарната акција „Разбудете се хумани 6-заедно до дома“. Во рамките на традиционалното партнерство со Црвениот крст и хуманитарните активности како дел од општествено одговорните проекти на Адора инженеринг, оваа есен се реализира хуманитарната акција за донирање на користен мебел и покуќнина од станарите во објектите на овој градежен бренд во Скопје. Адора инженеринг продолжува со грижата за граѓаните и заедницата, во иднина преку ФОНДАЦИЈАТА ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ.

Д-р Драгана Чифлиганец прими благодарница за Адора инженеринг од Црвениот крст на Град Скопје

Архива