DSCN1951

Новогодишна забава со Дедо Мраз за најмалите во Адора Инженеринг

Адора Инженеринг и оваа година традиционално организираше новогодишна забава за најмилите- децата на вработените. Тие  во просториите на Адора Инженеринг цртаа, се забавуваа со детските хитови на Златно славејче. Најголемото изненадување за нив беше доаѓањето на Дедо Мраз кој ги поздрави, им подари новогодишни подароци, а секое дете му испеа песна и се фотографираше со него.

Адора Инженеринг како компанија секогаш се грижи за најмалите и им приготвува убави моменти исполнети со многу игри и смеа. 

Архива