ПОНУДА НА КВАЛИТЕТЕН ДОМ ОД АДОРА, ПО ПОВОД 15-ТИ МАЈ, МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА СЕМЕЈСТВОТО

       

Во знак на внимание и поддршка на Меѓународниот ден на семејството-15 Мај, што се одбележува во целиот свет под покровителство на ООН, градежната компанија „Адора Инженеринг“ нуди поволна понуда во мај на квалитетни домови во своите елитни станбено-деловни објекти во Скопје, Охрид и Струмица. Секое семејство заслужува квалитетен дом, за современо, економично и здраво домување, за долгорочна среќа на сегашните и идните генерации. Поаѓајќи од суштинската важност на семејството, како најголема вредност за поединците и државата, во ова тешко време во кое живееме, „Адора Инженеринг“ со поволна понуда, сака да им помогне на граѓаните да обезбедат квалитетен, сигурен и среќен дом за своите семејства, да ја подигне свеста за важноста на семејството и да ја поттикне јавноста за поддршка на семејствата во Македонија, како основна клетка на општеството.

 

Архива