DSCN1456

ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ, ГЕН. ДИР. НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ, ГОСТИН ВО ЕМИСИЈАТА „ЖИВОТ СО СТИЛ“-НЕДЕЛА-8 ДЕКЕМВРИ- ТВ 24 ВЕСТИ -16. 20 Ч.

Генералниот директор на Адора Инженеринг Скопје, проф. д-р Ванчо Чифлиганец ќе биде гостин во емисијата „Живот со стил“ во недела, на 8 декември, на ТВ 24 ВЕСТИ, во 16 и 20 часот. Репризите се во четврток, 12 декември во 10 часот и 10 минути и во петок, по полноќ. Со водителката Елена Стефановска, д-р Чифлиганец ќе разговара на повеќе теми во врска со неговиот стил на работа и живот, за што снимањето е реализирано во дирекцијата на Адора Инженеринг, на градилиште на најновиот објект во општина Аеродром, Скопје, во резиденцијата во Црниче, кај црквата Свети Јован Крстител, во семејниот дом… Претставниците на Адора Инженеринг и купувачите на становите се гости во емисијата „Живот со стил“ оваа сезона, со цел да се прикаже во јавноста препознатливиот стил на домување во елитните објекти на градежниот лидер во Македонија, во Скопје и Охрид. 

Од снимањето на емисијата „Живот со стил“ со проф. д-р Ванчо Чифлиганец

Архива