ГАРАЖА ЗА ПОЛА ЦЕНА-ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЈА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Со пролетната промоција, која продолжува по повод Првомајското празнување,  Адора Инженеринг на граѓаните им нуди исклучителна можност и по Велигденските празници да купат  модерен паркинг простор по половина цена. Целта на на оваа промоција е купувачите оваа пролет со специјална поволност-попуст од 50 % да станат сопственици на модерна гаража за својот автомобил во станбените објекти на Адора Инженеринг во Скопје, Охрид и Струмица.

Сите купувачи на нов елитен стан во објектите на единствениот градежен супербренд Адора Инженеринг во Македонија во текот на 2014-та година, имаат можност да добијат гратис најнов тип автомобил ПОЛО Фолксваген, за што добитникот ќе биде извлечен со наградна игра на 26 декември годинава.

Модерен подземен паркинг во станбен објект на Адора Инженеринг
Скопје-Аеродром Центар
Скопје-Центар-Под Водно
Скопје-Аеродром Ново Лисиче
Архива