ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КУПУВАЧИТЕ-АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ РАБОТИ НА 9 ДЕКЕМВРИ-2013

Адора Инженеринг ги информира граѓаните дека денес, понеделник, 9 декември 2013 год, компанијата работи до 15. 30 ч. и сите заинтересирани за купување нов дом можат да ја посетат дирекцијата во Скопје, на ул. „Орце Николов“ бр. 182 А, Карпош, наспроти Електромашинскиот факултет и во Охрид во нашиот елитен објект во Билјанини Извори. Телефони за информации и договор: 02 30 93 200, 02 5 215 215, 075 240 200, 072 204 024, 078 240 467, 078 240 354 и 075 244 244. Адора Инженеринг Скопје на граѓаните на Македонија им посакува пријатен празничен ден, кој е создаден за избор на топол, сигурен, елитен, економичен, нов  дом за среќна и безгрижна иднина.

Архива