Cestitka-Kurban-Bajram

ЧЕСТИТКА ЗА КУРБАН БАЈРАМ НА СИТЕ ГРАЃАНИ ОД ИСЛАМСКА ВЕРОИСПОВЕД

Адора Инженеринг им го честита големиот муслимански празник Курбан Бајрам на Исламската верска заедница и на сите припадници на исламската вероисповед во Македонија, на своите купувачи и деловни партнери, со желби за добро здравје, среќа, благосостојба и радост во нивните домови. Нека празничните денови минат во мир, милосрдие, хуманост, човекољубие, слога и толеранција во знакот на традицијата и добриот соживот, за  попросперитетна иднина на граѓаните од различните етникуми и верски заедници во Македонија.

Архива