Adora_stanben_kompleks_Novo_Lisice_Skopje

НАГРАДНА ИГРА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА КУПУВАЧИТЕ НА СТАН ВО 2013 ГОДИНА

По повод 11 годишнина од постоењето, Адора Инженеринг организира наградна игра, во која ќе учествуваат сите купувачи на стан од овој градежен бренд во текот на 2013-та година во елитните објекти во Скопје, Струмица и Охрид. За најсреќните купувачи на нов дом од Адора Инженеринг од почетокот на годинава до 26-ти декември, обезбедени се интересни награди, телевизор, фрижидер и плакар од „Акрон“, кои ќе бидат извлечени јавно на новогодишната прослава на компанијата, што ќе се одржи во четврток, на 26-ти декември, во 18 часот во хотелот Александар Палас во Скопје.

Комплекс „Адора“ со девет станбени објекти и модерен трговски центар во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје

Архива