УШТЕ ОКОЛУ ЕДЕН МЕСЕЦ ОСТАНА ДО ВРЕДНАТА НАГРАДНА ИГРА „СО КУПЕН ДОМ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ, ДО АВТОМОБИЛ ПОЛО“

Уште речиси еден месец остана до извлекувањето на најсреќниот купувач на стан во 2014-та година, за добивање на вредната награда автомобил ПОЛО, што ќе се одржи на 26-ти декември на традиционалната предновогодишна прослава на Адора Инженеринг во хотелот Александар Палас во Скопје. Ги известуваме граѓаните, потенцијалните купувачи на стан од нашиот градежен супербренд, да го искористетпоследниот месец и со купен елитен,  сигурен, топол, еко дом од Адора Инженеринг, да учествувате во наградната игра со можност да добијат ПОЛО и новата 2015-та година да ја започнат среќно, со нов дом и нов модерен автомобил.

Архива