Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Новости

08/09/2018

Адора инженеринг на сите граѓани на Република Македонија, на државниот врв, носителите на функции во сите институции, своите вработени, купувачите, деловните парнери, соработниците и пријателите на компанијата, им го честита 8 септември, Денот независноста. Нека ни е вековита самостојна, независна, стабилна и просперитетна Република Македонија. Нека ни е честита 27 годишнината од самоопределувањето за сопствена, суверена држава, темелот и заветот за изградба на модерна, демократска, економски силна, европска Македонија.