Генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец - победник на неделата - магазин Капитал

ШТО ОБЈАВИ МАГАЗИНОТ КАПИТАЛ НА 7 МАРТ 2013 ЗА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И ПОБЕДНИКОТ НА НЕДЕЛАТА ВО БИЗНИС КРУГОВИТЕ-ГЕН. ДИР. ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

 

 

 

Генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец - победник на неделата - магазин Капитал

Генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец – победник на неделата – магазин Капитал

 

Зошто купив стан од Адора Инженеринг?

Зошто купив стан од Адора Инженеринг?

 

Страница од магазин Капитал на 7-ми март 2013

Страница од магазин Капитал на 7-ми март 2013

 

 

 

Архива