АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА НАГРАДИТЕ ЗА НАЈДОБРИ ООП ВО 2013

Адора Инженеринг зеде активно учество во информативната сесија што министерството за економија и координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата во ЕУ инфо центарот во Скопје ја организираа со насоки за потенцијалните апликанти на конкурсот за националната награда за избор на најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија во 2013-та година.

„Адора Инженеринг, што досега има добиено осум национални признанија за најдобри ООП и годинава ќе апликацира за наградата, што е сатисфакција дека компанијата, членка на Глобалниот Договор на ООН е на вистинскиот пат во посветеноста на општестената одговорност. Добро е кога се препознаваат и валоризираат проектите за помагање на другите и вложување за доброто на пошироката заедница, што е корисно за сите, за купувачите, деловните партнери, вработените, граѓаните и за општеството, што како и националната награда за најдобри ООП го подобрува и имиџот на компанијата“. – порача Нина Кепеска, одговорна за односи со јавност во градежната компанија Адора Инжнеринг.

Повеќе на: http://www.mia.mk/mk/Inside/RenderSingleNews/288/117125629

Претставниците на Адора Инженеринг активно учествуваа на форумот за националната награда за најдобри ООП на македонските претпријатија

Архива