ВО ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ СЕ ПРЕДАВААТ ПОДЗЕМНИТЕ ПАРКИНЗИ, СОПСТВЕНОСТ НА СТАНАРИТЕ ОД ЕЛИТНИОТ ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ПАРК 1“ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Во понеделник (10.11.2014 година) од 8 до 18 часот, ќе се изврши предавање на далечинските управувачи од подземните паркинзи кои се во сопственост на станарите од елитниот станбено-деловен објект „Аеродром Парк 1“ на Адора Инженеринг.

Модерен подземен паркинг простор на елитниот објект„Аеродром Парк 1“ во Општина Аеродром- Скопје

Елитниот станбено деловен објект на Адора Инженеринг „Аеродром Парк 1“

Адора Инженеринг ги известува станарите кои се сопственици на квалитетен и асеизмички стабилен стан, од високата енергетска А класа, дека своите далечински управувачи ќе ги добијат на портирницата од објектот „Аеродром Парк 1“, во новиот станбен комплекс на Адора Инженеринг во општина Аеродром- Скопје.

Енергетски ефикасен објект А класа, „Аеродром Парк 1“ во Општина Аеродром- Скопје

Архива