Aerodrom_Novo_Lisice_Skopje

РЕДОВЕН РЕЖИМ НА РАБОТА НА ПАРНОТО ГРЕЕЊЕ ВО СТАНБЕНИОТ ОБЈЕКТ АДОРА-НОВО ЛИСИЧЕ-АСНОМ 33

Се известваат станарите на елитниот станбен објект на Адора Инженеринг на бул. АСНОМ бр. 33 во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје дека објектот е пуштен во редовен режим на работа. Станбениот објект, од пробно греење, веднаш премина во редовен режим на греење, поради техничката исправност на топлотната станица, топловодните инсталации и потпишаните договори меѓу станарите и „Снабдување со топлина БЕГ“. Тимот на Адора Инженеринг на станарите на објектот на бул. АСНОМ бр. 33, во Ново Лисиче, Аеродром, Скопје, во топлиот дом им посакува среќно домување.

Архива