Aerodrom_Novo_Lisice_Skopje

РЕДОВЕН РЕЖИМ НА РАБОТА НА ПАРНОТО ГРЕЕЊЕ ВО ЕЛИТЕН СТАНБЕН ОБЈЕКТ НА АДОРА-НОВО ЛИСИЧЕ-ФЕВРУАРСКИ ПОХОД 42

Се известуваат станарите во елитниот станбен објект на Адора Инженеринг во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје, на ул. „Февруарски поход“ бр. 42, дека објектот е пуштен во редовен режим на работа на парното греење. Од пробното греење, објектот премина во редовен режим на парно греење, поради техничката исправност на топлотната станица, топловодните инсталации и потпишаните договори меѓу станарите и „Снабдување со топлина БЕГ“. Тимот на Адора Инженеринг на станарите во овој објект во елитната станбена населба Ново Лисиче, Аеродром, Скопје, им посакува среќно и бериќетно домување во топлите домови и пријатни зимски денови. 

Редовен режим на парно греење во елитен станбен објект на Адора во Ново Лисиче, Аеродром, Скопје на ул. Февруарски поход бр. 42
Архива